Hvad studerende siger

Hvad studerende siger

“Jeg oplevede for første gang et sammenhold, som kunne sammenlignes med et snørebånd, der var rigtig godt strammet til og dermed næsten umulig at binde op. Vi var som en familie på de enkelte mentorhold, og jeg savner stadig den familie den dag i dag!
10. ved Kløften gav mig muligheden for at lave det jeg brændte for, samtidig med at jeg vedligeholdte og byggede videre på mine faglige kompetencer.  På det år har jeg udviklet mig som person.”  

– Lasse Clausen, elev fra årgang 2014/2015

“Et rigtig godt år, på grund af gode lærere, som har hjulpet os med troen på os selv og har været hjælpsomme. I forhold til andre 10. klasser har Kløften nogle spændende valgfag og linjer, som har gjort det sjovere at gå der. Skolen har været ligesom en efterskole bare uden overnatninger.
Jeg har personligt haft et fantastisk år med mange nye oplevelser og venner.  10. ved Kløften kan stærkt anbefales.”

– Laura Deer Lorenzen, elev fra årgang 2015/2016

“At gå på Kløften var nok det fedeste skole år, jeg har haft i mit liv. I forhold til at det kun varede et år, synes jeg der skete en del ting, og det var ikke bare det samme og det samme.
Der blev lavet en masse sjove projekter, som jeg faktisk følte jeg lærte noget af.
På skolen var der en masse forskellige ekstra fag, man kunne vælge. Så der var lidt til en hver smag, hvilket jeg godt kunne lide.”

– Morten Münster, elev fra årgang 2014/2015